ЦИФРОВА ТРАНСФОРМАЦІЯ КОМУНІКАЦІЙНИХ КАНАЛІВ ВЗАЄМОДІЇ ЗІ СТЕЙКХОЛДЕРАМИ В УМОВАХ ІНДУСТРІЇ 4.0 - Нехорошкова, Юлія; Храмова, Карина (Socio-economic relations in the digital society, 2023)
У статті досліджено комунікаційні канали взаємодії зі стейкхолдерами, висвітлено тенденції їх цифровізації та здійснено пошук ефективних методів управління комунікаційними каналами з урахуванням особливостей ведення бізнесу під час індустрії 4.0. Надано характеристику трансформації технологій протягом різних етапів розвитку людства та особливостей її впливу на економіку й бізнес. Розглянуто поняття індустрії 4.0 та надано характеристику змін Четвертої промислової революції. Розкрито поняття стейкхолдерів, виділено їх типи та загальну характеристику. Описано етапи взаємодії зі стейкхолдерами: залучення, переконання, обслуговування, партнерство – та підібрано оптимальні канали з елементами цифровізації для поширення контенту на кожному з етапів взаємодії. Досліджено основні новітні тенденції в цифровізації маркетингових каналів комунікації зі стейкхолдерами.