(untitled) (Socio-economic relations in the digital society, 2019)
Запропоновано застосування методу експертних оцінок для оцінки привабливості інвестиційних проектів. Розглянуто теоретичні аспекти використання методу експертних оцінок і продемонстровано застосування цих методів на конкретній задачі. У разі недостовірності або обмеженості інформації метод експертних оцінок дає хороші результати і подальші шляхи їх удосконалення. На конкретній задачі показано причини використання коефіцієнта конкордації.