АНАЛІЗ ДІЯЛЬНОСТІ БАНКІВ УКРАЇНИ НА РИНКУ ЦІННИХ ПАПЕРІВ (Socio-economic relations in the digital society, 2019)
Досліджено три напрями діяльності банку на фондовому ринку: як емітента, як інвестора і як професійного його учасника. Ідентифіковано зовнішні і внутрішні чинники, що впливають на діяльність банків на ринку цінних паперів. Розглянуто теоретичні основи здійснення діяльності банків із цінними паперами, проведено аналіз операцій із цінними паперами в банківських установах.
Keywords: цінні папери банків; емісійні операції банків; інвестиційні операції банків; посередницькі операції банків; портфель цінних паперів; інфраструктура ринку цінних паперів